zöld-S Studio

Főoldal    Bemutatkozás    Kiadványok    Szolgáltatás

Műszaki fejlesztés  PEGMI  Környezetvédelem    Hírek    Hírlevél    Kapcsolat


 

 

Verdes Sándor
VEZETÉS SZERETETTEL
(Management by love)
Életvitel, (élet)vezetés szeretettel

ISBN 978-615-82033-2-6


 

    

Ma már mindenkit  menedzsernek neveznek,  akinek valamilyen döntési, intéz(ked)ési feladata van.  A vezetés az élet minden területén, minden szintjén jelen van,  ahol legalább ketten együtt vannak. Elég a családra gondolni, de ugyanúgy utalhatunk bármilyen természetes vagy szervezett csoportra, emberek együttesére. Emiatt a könyv ’használhatósága’, várható olvasói köre messze nem korlátozódik a menedzser szóval szűkített táborra. S ha a cím másik felére (az alcímre) gondolunk, nincs korlátozás az olvasók körében. Bárcsak így lenne!

A könyv nemcsak menedzsereknek íródik, a vezetetteknek úgyszintén. A vezetetteken is múlik,  hogy ki és hogyan vezeti őket.  (A két kérdőszó mindenképpen jogos!) A cél egyedül az, hogy jó irányba változzon az életünk, s azzal együtt – annak hatására – a világ.  A költő /Mécs László/ soraival szépítve:

„Vadócba rózsát oltok,
hogy szebb legyen a föld!”

 

 

 

Az előszóból

A bevezetés

 

Szemléltető oldalak

 

A zárszóból

 

                       A könyv bolti ára: 2600 Ft.
(Ha valaki soknak találja az összeget, jelezzük, hogy jelentős áremelés volt, van a könyvek előállításával kapcsolatban.)

Több példány rendelése esetén kedvezményt adunk.

 

n23

 

 

 

 

 

 

Unio  *  Communio *  Communicatio

Egység  *  Közösség *  Kapcsolatteremtés

© zöld-S Studi

Készült: 2001. június 30.                                                   *                                                  Frissítés: 2022. július 29.